Wok med rotgrønnsaker
Wokmiddagen blir ikke enklere enn med fryste, ferdigkuttede grønnsaker og en deilig, smakfull saus som du rører sammen i en bolle. Denne oppskriften passer med både kylling og kikerter. Nyt den som den er, med ris eller nudler.
20-40 min
2,5 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Brun kylling eller kikerter med litt olje i en panne på medium høy varme. Ta de ut av pannen.
- I den samme stekepannen: Ha oppi de dypfryste rotgrønnsakene og stek til de er møre (følg instruksene på pakken).
- I en bolle: Bland soyasaus, vann, honning, buljongpulver, presset hvitløk, ingefær, limejus og maizena.
- Når grønnsakene er møre: Ha i stekt kylling eller kikerter.
- Hell over sausen og kok mens du rører. Woken er ferdig når sausen har tyknet og klebrer seg til resten av retten.
- Server som den er, eller sammen med ris eller nudler til.
- Topp med skiver av vårløk, og gjerne sesamfrø, chili og koriander hvis du har det.